O nama

Obiteljski dom za starije i nemoćne Villa Magdalena u Tompojevcima zamišljen je kao ugodan obiteljski dom trajnog ili privremenog boravka.

U novouređenom smještajnom prostoru pružamo starijim ili nemoćnim osobama visoku kvalitetu stanovanja i prehrane te 24 satnu uslugu njege i skrbi, a bolesnicima stručnu medicinsku skrb. Djelatnici s višegodišnjim iskustvom svakom korisniku posvećuju se individualno i prepoznaju njihove potrebe i želje, a kada je riječ o prehrani imamo svježu i ukusnu domaću prehranu prilagođenu potrebama i željama korisnika.

Obitelji koje zbog zahtjeva modernog života nisu u stanju kvalitetno odgovoriti na potrebe svojih starijih članova sada mogu odabrati nas.

Cilj nam je:

  • našim korisnicima pružiti dostojanstvenu starost, a ne puko preživljavanje
  • pomoći im u održavanju njihovih svakodnevnih aktivnosti, a ne samo pružiti krevet i toplu sobu
  • omogućiti im i sve prednosti modernog načina života, a ne samo novu adresu

Jamčimo:

  • stalnu brigu i stručnu pomoć korisnicima u provođenju svakodnevnih aktivnosti
  • osiguranje redovite zdravstvene skrbi uz liječnički nadzor na razini primarne zdravstvene zaštite Doma zdravlja Vukovar
  • pomoć pri obavljanju osobne higijene (kupaonice su prilagođene potrebama teže pokretnih korisnika i opremljeni smo različitim pomagalima za lakše provođenje osobne higijene)
  • ukusnu domaću kuhinju i namirnice iz vlastite proizvodnje neopterećene pesticidima i drugim sastojcima prisutnim u industrijskoj proizvodnji

U našem domu svakom korisniku pružamo individualni pristup i slušamo njegove želje i potrebe, osoblje prati promjene ponašanja korisnika i o tome obavještavamo njegove bližnje, ali i liječnika kako bi mogao pravovremeno reagirati. Za korisnike kojima se vremenom mijenja stanje pokretljivosti osigurali smo ortopedska pomagala poput hodalica i invalidskih kolica te toaletnih stolica. Uz 24-satnu njegu i skrb nastojimo zadovoljiti i socijalne i društvene potrebe korisnika.

Obiteljski dom Villa Magdalena pruža mirnu i ugodnu obiteljsku atmosferu uz boravak na svježem zraku velike okućnice oplemenjene različitim zelenilom. Smješteni smo u Tompojevcima, malom i mirnom srijemskom selu na 15-ak minuta vožnje od središta Vukovara koji ima novoobnovljenu i izuzetno dobro opremljenu bolnicu, a što je svim osobama treće životne dobi itekako važno.

Za potrebe prijevoza korisnika doma osigurali smo automobil prilagođen za lakši ulazak-izlazak iz istoga.

Ukoliko imate bilo kakvih upita u vezi nas ili našeg doma slobodno nas kontaktirajte.